Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Tatal nostru din Ceruri, izbaveste-ne de orice rau!

Fii intotdeauna alaturi de noi, Parinte, si elibereaza-ne de tot raul care ne impiedica sa traim visul Tau pentru noi.

Tatal nostru, care este in cer, Fii lumina noastra la fiecare pas al drumului si puterea care ne ridica dupa fiecare cadere.

Ai grija de noi si scuteste-ne de lacomia si raul celor din jurul nostru. Invata-ne sa fim oameni mai buni , sa ne modelam inimile si sa ne deschidem ochii catre lucrurile care conteaza cu adevarat in viata, indepartandu-ne de tot ceea ce nu-Ti place.

Tatal nostru, care esti in cer, suntem copiii si slujitorii Tai, in fiecare zi ne angajam sa urmam poruncile Sale, care ne calauzesc drumul, pentru a ne face intelepti si fericiti. Vrem sa meritam toate binecuvantarile pe care ni le oferi, asa ca iti cerem ajutorul Tau.

Elibereaza-ne de tot raul, scoate toata invidia, egoismul si razbunarea si ne permite sa fim inconjurati de energii pozitive si oameni iubitori, care ne doresc bine.

Doamne, nu ne permite sa fim stricati de cuvintele manipulatorilor si sa ne pastram mintile sanatoase si inimile noastre curate , astfel incat sa fim capabili sa umblam dupa voia Ta.

Parinte, da-ne puterea de a infrunta lumea cu curaj si speranta.

Ai grija de noi in orice moment si protejeaza-i pe cei pe care ii iubim de influentele negative care exista in lume. Fii puternica aparare care opreste tot raul din calea noastra.

Tatal nostru, care esti in ceruri, avem incredere in providenta Ta, credem in iubirea Ta si in credinta Ta eterna.

Credem ca, in prezenta Ta, suntem puternici si capabili sa ne atingem toate obiectivele si ca niciun rau nu poate veni la noi atata timp cat mantaua Ta de dragoste este peste capul nostru.

Fii salvatorul si protectorul nostru si elibereaza-ne de orice rau.

Numai Tu ai puterea de a ne ghida corect si de a ne prezenta cea mai buna latura a vietii noastre, cea in care planurile Tale se vor implini si vom trai sustinuti de iubirea Ta.

Fii intotdeauna alaturi de noi, Parinte , si elibereaza-ne de tot raul care ne impiedica sa traim visul Tau pentru noi.

Acestea sunt cererile noastre. Amin!