Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Test psihologic: alege o piatra si afla unde trebuie sa mergi pentru a fi fericit in viata ta

Pietrele au proprietati speciale si influenteaza oamenii in moduri diferite.
Uitati-va la pietrele din imagine, alegeti cea care va atrage cel mai bine.
Lasa subconstientul si intuitia sa aleaga pentru tine!

Piatra 1

Daca ai ales aceasta piatra, atunci ai nevoie de ceva care sa aduca fericire in viata ta. S-ar putea sa fii pierdut, stresat, suparat si ingrijorat acum, dar aceasta piatra te face sa-ti amintesti ca viata este scurta si trebuie sa accepti fericirea. Orice situatie poate fi depasita cu o gandire pozitiva, subconstientul dvs. va incerca sa va spuna sa va concentrati asupra lucrurilor bune. Petreceti mai mult timp cu familia, radeti mai mult.

Piatra 2

Aceasta piatra vorbeste despre schimbare, este posibil sa intri intr-o noua faza a vietii tale, gata sa lasi in urma lucrurile rele din trecutul tau si sa faci fata unui nou inceput. Subconstientul incearca sa te ridice la un nivel emotional mai ridicat, nu lasa gelozia si amaraciunea sa te orbeasca sau sa te compari cu oamenii din jurul tau, deoarece vei suferi pentru asta.

Piatra 3

Cautarea linistii sufletesti este de vina pentru actualul mod de viata. Subconstientul doreste libertate si putina solitudine pentru a scapa de ceea ce te doare. Ar trebui sa faceti pasii intr-o singura directie, astfel incat sa va puteti concentra pe obiectivele dvs. si sa intelegeti unde trebuie sa mergeti. Inca nu sunteti constienti de acest lucru, dar sunteti la un pas de o noua etapa in viata voastra, iar dupa putin timp de odihna veti gasi directia potrivita.

Piatra 4

Aceasta piatra are o legatura puternica cu cealalta lume, daca alegeti aceasta piatra subconstientul dvs. va incerca sa va trimita un mesaj. Acordati atentie semnelor, combinatiilor repetitive de numere din jurul vostru si incercati sa intelegeti ce vrea Universul sa va spuna. Aceasta piatra indica prezenta autorilor spirituali. Arata ca nu esti singur. Nu uitati de intuitia voastra minunata, deoarece puteti avea incredere in ea la maxim.

Piatra 5

Acesta este un semnal optimist pentru viitorul tau. Daca subconstientul tau a ales asta, viata ta se va schimba in curand in bine. Ar trebui sa fii fericit si sa fii pregatit sa primesti ceva nou, deoarece aceasta piatra simbolizeaza norocul si schimbarea pozitiva. Ia viata cu bratele deschise si ea te va rasplati de mai multe ori. Daca aveti probleme, stiti ca sunteti capabili sa le depasiti.

Piatra 6

Daca ai ales aceasta piatra, esti deja in pragul schimbarii. Poate fi fizic sau emotional, dar cu siguranta te va face mai puternic si mai inteligent si vei intelege mai usor ceea ce ai nevoie. Trebuie sa va concentrati, deoarece puteti trece cu usurinta la nivelul urmator cu talentul dvs. Toate modificarile vor merge in directia buna.