Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Tot ceea ce vine la noi este platit…

Acum inteleg ca asteptarile lucreaza impotriva noastra, pentru ca in procesul de asteptare pierdem de obicei resurse si timp. Este nevoie de multa putere, dar nu aduce bucurie.

Imaginati-va ca mergeti la un restaurant si ca comandati oua prajite. Asteptati, asteptati si, dupa un timp, vi se spune ca nu ouale mai dureaza ceva timp, dar puteti servi homar, jeleu de capsuni si cartofi la cuptor. Si toate pentru acelasi pret. Si ouale, probabil, vor fi gata mai tarziu. Sau poate nu …

Bineinteles ca ai vrut oua, dar ai renunta la homar? In general, nu ai mancat niciodata homar si nu v-ati asteptat sa vi se ofere acum posibilitatea. Parca doriti sa incercati, nu aveti alergie la fructele de mare. De ce sa stati, sa pierdeti timpul, puterea si nervii, daca tot puteti incerca?

Asa se intampla si in viata. Tot ce vine este rezultatul actiunilor noastre. Tot ce vine la noi este platit. Si ceea ce nu este platit, nu vine. Chiar daca asteptam cu nerabdare acest lucru.

Asteptarile nu numai ca nu privesc contactul cu realitatea, dar, de asemenea, iti iau ocazia te a te bucura. Fortele si timpul pot fi cheltuite pentru a manca homarul neasteptat si placerea de a intra in contact cu necunoscutul.

Iar ouale, sunt in asteptare, vor fi in continuare pe drum, pentru ca o persoana matura este capabila sa astepte ceea ce este disponibil intelegerii sale, iar universul are multe de oferit.

Nu refuza noile oportunitati, poate iti vor aduce mai multa bucurie. Ceea ce iti este destinat va veni la momentul potrivit si cu siguranta e deja platit. Viata ne ofera multe bucurii, trebuie doar sa deschidem ochii si sufletul pentru a le vedea. Bucuria vietii este aici si acum.

Sa aveti parte de multe oportunitati noi si sa fiti fericiti oriunde v-ati afla!