Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Trasaturile intunecate ale zodiei Taur. Uite de ce trebuie sa te feresti

Taurul este renumit pentru loialitatea exceptionala si fidelitatea in prietenie si iubire. Fiind un semn de pamant, el este foarte stabil si increzator in sine. El este condus de Venus, care il face, de asemenea, senzual.

Simbolul Taurului este un taur. Si taurul are partile sale intunecate. Ca un taur, el poate fi stingaci, lent si groaznic intr-o furie, daca ajungi in calea lui.
Iata celelalte laturi intunecate ale acestui semn:

1. Monoton

Taurul iubeste stabilitatea si predictibilitatea, deci pentru el nu este nimic mai neplacut decat surprizele si schimbarile in stilul de viata. Nu-i plac aventura si surprizele. Din aceasta cauza, Taurul este destul de plictisitor in comunicare, deoarece nu poate fi convins sa incerce ceva nou.

El poate face un efort pentru cineva iubit, dar de indata ce isi atinge obiectivul, toate eforturile se termina instantaneu. Nu te astepta la flori sau intalniri romantice de la Taur: ii place sa ramana acasa si sa bea multa bere, deoarece este obisnuit cu asta.

2. Lacom si lenes,uneori

Acestea sunt cele doua mari pacate ale zodiei Taur. Ca taurii adevarati, aceasta zodie este lenesa si gurmanda. Adora hrana si sarbatorile lungi.

Desi Taurii sunt harnici, ei sunt adesea suprasolicitati de lene. Ei acorda o importanta deosebita aparitiei lor, dar uneori nu se pot confrunta cu lenea care ii impovareaza.

3. Egoist

Taurul are un instinct posesiv foarte dezvoltat. In munca sa si in viata lui personala, Taurul se gandeste in primul rand la el insusi si cum sa obtina placerea maxima din ceea ce ii apartine de dreptate.

Taurul este foarte atasat de lucruri, nu stie cum sa priveasca situatia din afara si percepe totul prin prisma propriilor dorinte. Acest lucru il face foarte egoist, si nu toata lumea este dispusa sa indure.