Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Trei lucruri pe care o femeie nu ar trebui sa le spuna partenerului

Nu vei fi atat de apropiata de cineva, asa cum esti de sotul tau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i spui absolut totul. Exista unele lucruri pe care ar trebui sa le tii doar pentru tine. Nu faci ceva iresponsabil si doar pastrezi o relatie calda si frumoasa.

Da, este important sa va deschideti unul in fata celuilalt, dar atunci cand va ganditi sa ii spuneti ceva, evitati urmatoarele lucruri:

1.Adevaratele tale sentimente pentru o fosta relatie

Desigur, puteti spune despre persoanele cu care v-ati intalnit, cum v-ati cunoscut, numele si caracteristici. Dar nu este necesar sa intrati in amanunte ce ar putea deranja pe celalalt.

In primul rand, sotul tau poate deveni gelos. In al doilea rand se poate simti complexat sau ofensat. Prin urmare, nu va va ajuta deloc sa aveti o relatie frumoasa.

2.Cand ati observat “putina greutate in plus”

Pentru unele cupluri, glumele despre greutatea acumulata dupa nunta devin obisnuite. Dar chiar daca marimea la haine i s-a marit cu un numar sau doua, nu trebuie sa ii tot atrageti atentia.

Uneori comentariile despre greutate devin ofensatoare atat pentru femei cat si pentru barbati. Desigur, doriti ca partenerul vostru sa fie sanatos, dar este mai bine sa il motivati, introducand obiceiuri sanatoase.

3.Cand va deranjeaza ceva

In primul rand, intrebati-va cat de grava este situatia. Daca poti sa respiri adanc si sa lasi de la tine, fa-o. Daca este ceva serios, spune-i cu tact sentimentele tale. In caz contrar pastreaza totul pentru tine.

Deoarece, astfel de lucruri mici nu merita sa starneasca divergente. Alege intotdeauna dragostea. Relatia ta va fi mai fericita daca te gandesti ce spui si ce imparti cu sotul tau.