Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Treisprezece lucruri inutile din viata ta: E timpul sa scapi de ele

Elibereaza-ti viata de aceste 13 lucruri inutile si vei simti o crestere a fericirii

1. Eliberati-va de necesitatea de a demonstra intotdeauna ca aveti dreptate.

Exista atat de multi dintre noi care, chiar daca pierd o relatie buna, nu pot accepta un alt punct de vedere. Nu merita.

2. Controlul eliberarii.

Fii pregatit sa renunti la necesitatea de a monitoriza constant tot ce se intampla cu tine – situatii, evenimente, oameni etc. Fie ca este vorba despre familie si prieteni, colegi sau straini de pe strada – doar lasati-i sa fie ceea ce sunt.

3. Eliberati-va sentimentul de vinovatie.

Eliberati-va de nevoia de a invinui pe altii pentru ceea ce aveti sau nu aveti, pentru ceea ce simtiti sau nu simtiti. Opriti-va pierderea energiei si luati intreaga responsabilitate pentru viata voastra.

4. Opriti conversatia negativa cu voi

Cati oameni se ranesc doar pentru ca permit gandurilor si emotiilor negative sa le controleze viata. Nu aveti incredere in tot ceea ce spune mintea logica. Esti capabil de mai mult decat crezi de fapt.

5. Eliberati-va de necesitatea constanta de a va plange de o multime de lucruri – oameni, situatii, evenimente care va fac nefericiti, tristi sau deprimati.

Nimeni nu te poate face nefericit, nicio situatie nu te poate supara. Nu situatia te face sa ai acele sentimente.

6. Renuntati la critici.

Opriti-va sa criticati persoanele care sunt diferite de voi si evenimentele care nu va satisfac asteptarile. Suntem cu totii diferiti.

7. Eliberati-va de nevoia de a impresiona pe altii.

Nu va prefaceti ca sunteti altfel. Scoateti masca, acceptati si iubiti-va adevaratul sine.

8. Opriti rezistenta la schimbare.

Schimbarile sunt normale, avem nevoie de ele sa treaca de la punctul A la punctul B. Schimbarea ne ajuta sa ne schimbam viata noastra si viata altora in bine.

9. Nu puneti etichete.

Opriti etichetarea persoanelor si a evenimentelor pe care nu le stiti sau pur si simplu nu le intelegeti. Si deschideti-va treptat mintea spre nou.

10. Eliberati-va de trecutul.

Stim ca este dificil. Mai ales cand trecutul este mai degraba prezent si viitorul pare putin mai greu. Dar trebuie sa acceptati faptul ca prezentul este tot ceea ce aveti.

11. Eliberati-va de frica.

Frica este doar o iluzie, nu exista – este creeata de voi. Totul este in mintea voastra. Modificati-va atitudinea interioara – iar cea exterioara se va modela.

12. Nu va mai cereti atatea scuze.

Iti ceri scuze o singra data daca ai gresit, nu in fiecare zi. Cel mai adesea ne limitam din cauza multor scuze.

13. Opriti-va sa traiti dupa asteptarile altor oameni.

Prea multi oameni traiesc o viata care nu le apartine, doar pentru a trai. Ei isi traiesc vietile in conformitate cu ceea ce altii considera cel mai bine pentru ei, fac ceea ce asteapta de la ei parintii, prietenii, profesorii, guvernul si societatea. Ei ignora vocea lor interioara, vocatia interioara.

Ei sunt atat de ocupati, indeplinind asteptarile altora ca isi pierd controlul asupra vietii lor. Ei uita ce le aduce fericirea, ceea ce isi doresc cu adevarat … si in cele din urma uita de ei insisi.

Ai o singura viata. Se intampla chiar aici si acum. Traiti asa cum doriti, ascultati vocea voastra interioara si nu lasati opinia altora sa va distraga atentia de la calea voastra.

Va dorim multa fericire!