Categories: Sfaturi

Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare în Rai tatălui său. Răspunsul emoționant al Poștei

Un băiețel de 7 ani pe nume Jase Hyndman i-a trimis tatălui său o scrisoare în Rai. Băiețelul și-a pierdut tatăl acum 4 ani și de atunci încearcă să îi sărbătorească în fecare an ziua de naștere, care era în luna noiembrie.

Jase Hyndman a impresionat poșta din Marea Britanie Jase Hydman a decis să îi trimită tatălui său o felicitare. Pe plic nu era trecută nicio adresă, ci doar câteva cuvinte ale băiețelului:

„Domnule poștaș, poți să-i duci asta lui tati în Rai, de ziua lui?”. Impresionat de gestul băiețelului, Sean Miligan (managerul companiei) i-a răspuns personal lui Jase:

„În timpul expedierii scrisorii tale, am devenit conștienți de câteva pericole. Așa că am vrut să profit de această ocazie și să-ți spun cum am reușit să ducem cu succes în Rai scrisoarea pentru tatăl tău.

A fost o provocare dificilă, pentru că am fost nevoiți să evităm stele și alte obiecte galactice în drumul spre Rai. Însă poți să fii liniștit că această scrisoare foarte importantă a fost expediată cu succes.

Prioritatea Royal Mail (n.r. – Poșta Regală Britanică) este să expediem în siguranță corespondența voastră, care este foarte importantă.

Publicitate

Personal, voi face tot ce-mi stă în putere să mă asigur că scrisorile voastre vor ajunge cu succes în Rai”, a scris acesta.

Băiețelul a fost „copleșit” și „emoționat” de gestul celor de la poștă Mama lui Jase, Teri Copland, a spus că fiul ei a fost „copleșit” și „emoționat” de gestul excepțional al celor de la poștă:

„Puteai să nu depui niciun efort, să ignori această scrisoare, însă acest gest făcut pentru un copilaș pe care nu l-ai întâlnit niciodată este foarte frumos. Royal Mail, mi-ați redat încrederea în umanitate”, a spus aceasta.

Publicitate

Recent Posts

9 Health Side Effects Of Overconsuming Sugar

1. Muscle pain Our bodies warn us about any inflammation happening on the inside. Overconsuming sugar makes our immune cells… Read More

2 luni ago

De ce ne “doare”, de fapt, sufletul

Durerea sufletului, adesea numita si durere emotionala sau suferinta psihologica, este o experienta profunda si subiectiva care poate afecta in… Read More

8 luni ago

10 lectii de viata de la un batran de 90 de ani: “Traieste fara regrete”

Aceste invataminte de la un batran intelept de 90 de ani pot sa ne inspire sa apreciem viata si sa… Read More

11 luni ago

Povestea oualor rosii. O legenda ce-ti va tulbura sufletul

Se spune ca in vremea cand Iisus era rastignit pe cruce, si suferea pentru pacatele noastre, in Cetatea Ierusalim a… Read More

1 an ago
Publicitate

Cum trecem pe langa fericirea noastra: o pilda inteleapta

Un negustor si-a trimis fiul la cel mai mare intelept pentru a afla secretul fericirii. Timp de patruzeci de zile,… Read More

1 an ago

Merita citita pana la capat! O pilda veche despre cum sa ajungi in rai

Un barbat cu un caine a mers pe un drum lung, salbatic si obositor . A mers mult timp, era… Read More

1 an ago