Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Un saman a spus ca toate bolile au doar 4 cauze: aceasta este starea noastra interna

Samanii nu sunt vrajitori, ci barbati si femei obisnuiti care pot intra in contact cu starea de constiinta superioara. Adesea, samanii sunt intermediari si alesi de spirite si au abilitatea de a vedea o realitate diferita, speciala si de a calatori in ea.

Samanul face o distinctie foarte clara intre medicamentul corpului si spiritului si le considera complementare. Pentru a face fata bolii, samanul traditional acorda o mare atentie relatiei dintre cauza si efect. Toate bolile, in opinia lor, sunt doar consecinte. Pentru a ne recupera, trebuie sa abordam cauzele principale, in conformitate cu legea privind constientizarea.

Exista doar 4 cauze principale ale bolii. Si acestea nu sunt bacterii sau virusi, ci starea noastra interna.

1. Pierderea sufletului

Pierderea sufletului sau vitalitatii rezulta din evenimentele traumatice violente ale vietii. Este un mecanism adaptiv care ne permite sa facem fata si sa supravietuim intr-o situatie traumatica, in timp ce parti separate ale sufletului „pleaca”, luand cu ele durerea si socul, trecand prin acoperisul unei emotii sau amintirea unui prejudiciu care poate fi pur si simplu insuportabila pentru o persoana. .

Dar pierderea sufletului poate fi considerata ca fiind cea mai grava dintre cele trei motive si devine un impuls pentru bolile care ameninta viata.

2. Frica cronica

O persoana care sufera de frica cronica devine vulnerabila la boli. Acest lucru se datoreaza faptului ca teama ne ucide capacitatea de a ne controla corpul.

3. Invazia spirituala si obsesia

Acest lucru se intampla atunci cand o persoana nu are suficient spirit protector. Sub influenta gandurilor negative, deschidem un coridor prin care intra o entitate straina care ne schimba viata. Si incepem sa punem in aplicare un program strain pentru noi.

4. Disarmonie

Acest lucru se intampla atunci cand oamenii pierd relatii importante pentru ei. De exemplu, cand unul dintre cei doi moare intr-un cuplu in varsta. Aceasta disarmonie ne face vulnerabili la multe boli.

Pentru a scapa de aceste lucruri, trebuie sa intri periodic in starea observatorului – sa te retragi in tine, sa opresti emotiile si sa monitorizezi reactiile rezultate. Acest lucru te va ajuta sa iti mentii echilibrul intern. De asemenea, este necesar sa urmaresti emotiile negative si sa incerci sa le neutralizezi cu ajutorul respiratiei. Sarcina ta este sa evaluezi ce se intampla din perspectiva unui observator.