Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Unde putem gasi bunatatea lui Dumnezeu in lumea in care traim

Bunatatea lui Dumnezeu curge si prin binecuvantarile unui personaj emotional, cum ar fi bucuria, zambetul si fericirea, care ne aduc bunastare, umplandu-ne inima si stimuland optimismul in noi.

Nu exista nimic care sa exprime si sa marturiseasca mai mult despre bunatatea lui Dumnezeu decat „noi insine”. Suntem, de fapt, manifestarea bunatatii unui Dumnezeu esential bun. Desi inconjurati de vicisitudini, dureri si haos pe care aceasta lume ni le atribuie liber, bunatatea lui Dumnezeu infloreste in ceea ce acordam mai putina importanta.

Este cunoscut faptul ca, inca din cea mai indepartata epoca a civilizatiei umane, prin cele doua mari razboaie mondiale, atrocitatile, sacrificarea, mizeria, boala si distrugerea sistematica si metodica a animalelor si oamenilor patrund constant in lumea noastra. In fata tuturor acestor fapte, intrebarea care ne loveste este: unde vom gasi bunatatea divina in aceasta lume?

Intr-adevar, atunci cand cautam bunatatea divina dintr-o perspectiva factuala sau din ceea ce ne confruntam, cu siguranta pare ca nu exista nimic care sa o exprime.

Cu toate acestea, daca ne uitam cu atentie la dovezile interne, adica la dovezi in noi insine, ne vom da seama in curand ca suntem intr-adevar cea mai frumoasa si cea mai inalta expresie a bunatatii Sale.

Este incontestabil faptul ca simturile noastre declara bunatatea Lui si, din acest motiv, putem percepe bunatatea lui Dumnezeu prin placerile naturale interpretate, de exemplu, prin simt, deoarece, atunci cand mancam, surprindem aroma fructelor, legumelor; prin viziune, surprindem toata frumusetea naturii, zambetul unui copil, actul filantropic al unei persoane de buna calitate; prin miros, surprindem parfumul unei flori care expira parfumul dulce, provocand senzatii placute; prin atingere, percepem si simtim o atingere, ca o imbratisare de la cineva pe care il iubim, un sarut al unui fiu drag.

Intr-adevar, fiinta noastra este compusa din elemente care evidentiaza bunatatea divina. Suntem o capodopera a mainilor lui Dumnezeu, o reflectare a binevointei Sale .