Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Valoarea numerologica si spirituala a lui 12 .12. In aceasta zi se activeaza un cod puternic: La ce trebuie sa fii atent

In a 12-a zi a lunii a 12-a, se activeaza un cod puternic al numerologiei, care ajuta la cresterea frecventei corpului nostru de lumina, pentru a avea acces la zone inalte ale constiintei.

12 este un numar puternic in numerologie care reprezinta integritate si finalitate. Avem 12 luni pe an si 12 semne in zodiac si numai dupa ce am experimentat toate cele douasprezece stari, putem obtine o imagine mai generala si intelegem ce am trecut.

Uneori, numai cand ajungem la sfarsitul ciclului, putem incepe cu adevarat sa intelegem si sa fim constienti de calatoria noastra de pana acum.

Constientizarea imaginii mai mari si a acestui sentiment de intregire este energia numarului 12, dar in a 12-a zi a lunii a 12-a aceasta energie creste si mai mult.

Codul numerologic 12/12 ajuta la activarea si cresterea frecventei corpului nostru de lumina sau a campului energetic.

Toti avem un camp energetic sau o zona de energie care exista in jurul nostru. „Corpul nostru luminos” are multe straturi diferite, dar dupa ce le-am activat pe ale noastre, ne permite sa calatorim prin dimensiuni spre sfere mai inalte ale constiintei si constientizarii.

Pe 12/12, putem sa ne activam mai usor propriul camp Merkaba personal si putem folosi aceasta energie pentru a observa evenimentele vietii noastre dintr-un nivel mai inalt de constienta.

Aceasta stare superioara a constiintei este in esenta abilitatea de a vedea totul prin ochii iubirii. Iubire pura neconditionata. Mare iubire magica.

Cand simtim durerea si dorinta de a lupta, pot fi intotdeauna asociate cu lipsa de iubire. Raspunsul la toate problemele si bataliile noastre este mai mult ca sigur dragostea, atat pentru ceilalti, cat si pentru tine.

Putem sa auzim si sa intelegem ca dragostea ne inconjoara si curge in interiorul nostru si patrunde adanc in toti si in tot ceea ce facem. Sentimentul acestui nivel al iubirii este ceva ce poate fi atins numai in momente trecatoare, deoarece nu este intotdeauna o parte a experientei pamantesti.

Putem atinge imediat aceasta stare prin meditatie, gasirea bucuriei noastre, inconjurarea noastra cu cei pe care ii iubim.

In aceste momente, putem folosi marea de iubire neconditionata care trece prin noi toti si constituie intreaga structura energetica a Universului din jurul nostru.

In aceasta zi, vizualizeaza campul tau energetic din jur si vezi daca il poti extinde, atingandu-l. Fii atent la visele tale pe data de 12/12, deoarece sunt probabil mai profetice si vor contine informatii din partile profunde ale sufletului tau.

12/12 deblocheaza energie incredibil de puternica, asa ca foloseste ziua in avantajul tau. Ramai deschis la orice semn si mesaj pe care il poti primi!