Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Zece femei inainte si dupa intalnirea cu acest stilist talentat

Probabil, fiecare femeie vrea să intre pe mâinile acestui stilist și să se vadă în oglindă înainte și după transformare. Aceste femei au fost destul de surprinse. Și pentru un motiv bun!

Designerul de imagine Konstantin Bogomolov este un maestru recunoscut în afacerea sa. El a fost primul la începutul anilor ’90, care a început să dezvolte o nouă direcție de design al imaginii. El a ales această profesie datorită educației primite la Universitatea de Tehnologie și Design din St. Petersburg.

În 1999, la Riga au fost deschise ușile Școlii de Imagini “Bogomolov”. Elevii acestui centru de formare pot obține cunoștințele necesare pentru a deveni un designer de imagine de succes.

Designul asociativ, fundamentele psihologiei imaginii, compoziția imaginilor și tehnologiile profesionale ale designului imaginii – si aceasta nu este o listă completă de subiecte pe care viitori specialiști o studiază.

Și putem spune cu încredere că timpul alocat pentru instruire nu a fost în zadar: munca absolvenților centrului de formare este cea mai bună dovadă a acestui fapt!

Proiectul “Transformare” este ultima etapă a instruirii în cadrul programului “Image Design”. Sarcina cursanților este de a crea o imagine nouă a primilor clienți. Și s-au confruntat cu această sarcină cu măiestrie!

Mila, 54 de ani, antreprenor (Riga)

Tatyana, 46 de ani, lider (Vilnius)

Natalia, 41 de ani, casnică (Kiev)

Svetlana, 37 de ani, profesor asociat la Universitatea (Poltava)

Irina, 42 de ani, designer de interior (Sankt Petersburg)

Asel, 33 de ani, casnică (Almaty)

Loreta, în vârstă de 55 de ani, inginer

Jolanta, 53 de ani, antreprenor (Kaunas)

Zhanar, 40 de ani, director al Agenției de evenimente (Almaty)

Anna, 34 ani, manager (Kiev)

Ce parere aveti?