Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Zece fraze pe care ar trebui sa le spui in fata unei oglinzi in fiecare zi

Din timpuri stravechi, proprietati speciale au fost atribuite oglinzilor. In fiecare zi ajungem la o oglinda cu o dispozitie diferita. Pentru a atrage dragostea si norocul, este important sa stim ce cuvinte trebuie rostite in fata unei oglinzi.

Multe legende vechi sunt asociate cu oglinda. De asemenea, apare in multe convingeri populare. Acest obiect puternic din punct de vedere energetic este in casa oricui si interactioneaza cu tine in fiecare zi.

Exista cuvinte pe care nu e bine sa le spui in fata unei oglinzi. La urma urmei, cuvintele si frazele pe care le-ai rostit atunci cand privesti propria reflectie ar trebui sa aiba o atitudine pozitiva.

10 cuvinte care te fac sa te iubesti

Bineinteles, regula cea mai importanta este ca nu trebuie niciodata sa te certi in reflectie si sa folosesti cuvinte care poarta energii negative. Chiar daca nu esti multumit de ceva in tine sau in viata ta, uita de el, uita-te la reflectia ta si spune fraze de incredere care sa contina cuvintele:

– frumusete;

– sanatate;

– fericire;

– dragoste;

– bucurie;

– minte;

– bogatie;

– voiosie;

– putere;

– realizare.

Cum poti folosi aceste cuvinte cand te uiti la reflectia ta din oglinda? Aceste afirmatii sunt un fel de vizualizare creativa, cu care poti aduce la viata tot ceea ce doresti.

Frumusete

Fiecare persoana viseaza sa fie frumoasa si fericita. Dar, adesea, privindu-te in oglinda, incepi involuntar sa vezi defecte – chiar si pe cele carora altii nu le acorda importanta.

Pentru a te iubi, nu este necesar sa experimentezi cu aspectul tau – este suficient sa accepti frumusetea ta naturala. Incearca sa spui: „Sunt cea mai frumoasa” sau „Sunt cuceritoare”.

Crede-ma, chiar si expresii atat de scurte, exprimate cu voce tare si cu incredere, se vor materializa. Si dupa un timp, te vei simti foarte frumoasa si imperfectiunile minore vor deveni semnul tau distinctiv, oferindu-ti farmec.

Sanatate

Toata lumea are nevoie de sanatate, iar dorinta de a fi sanatos este comuna tuturor. Repeta in fata unei oglinzi: „Ma simt minunat.” In curand vei observa ca afectiunile minore nu te mai deranjeaza asa tare, iar vizitele la medic vor deveni rare.

Fericire

Desigur, chiar conceptul de „fericire” este diferit pentru fiecare persoana. Pentru unii, fericirea este iubire, pentru altii este bogatie, iar pentru altii implinirea unei dorinte pretuite.

Stai in fata oglinzii si exprima tot ceea ce ai nevoie pentru fericire. Si cel mai important, cu cat mai puternica este dorinta ta, cu atat te apropii mai mult de fericire.

Dragoste

Desigur, dragostea este un element necesar al fericirii, indiferent daca este dragoste pentru familie, prieteni sau pentru persoana aleasa.

Poate suferi dupa o dragoste neimpartasita, sau inca nu ai reusit sa gasesti persoana pentru tine.

Privind la reflectia ta, spune: „Vreau sa iubesc si sa fiu iubita.” Dupa un timp vei gasi iubirea ta reciproca.

Bucurie

Nu conteaza cum suna, dar multi oameni nu au bucurie in viata. Starea proasta, apatia, esecul la locul de munca si in viata personala ucid starea de spirit, si cu ea – bucuria.

„Imi place fiecare moment din viata mea.” O data cu trecerea timpului, vei inceta sa te chinui in lupta constanta cu starea de spirit, iar momentele pline de bucurie din viata vor deveni mult mai multe.

Minte

Daca crezi ca nu ai suficiente cunostinte precum colegii si prietenii tai sau daca odata nu ai reusit sa continui conversatia, nu ar trebui sa te pui pe lista oamenilor care nu stiu carte.

Spune-i reflectiei: „Abilitatile mele mentale sunt mai bune decat ale altora.” In fiecare zi, convinge-te de asta, dar nu uita sa iti ajuti mintea sa se dezvolte.

Bogatie

Dorinta de a trai bogat si de a avea totul este rusinoasa pentru oricine. Uneori este in natura umana sa vrea ceva ce nu-si poate permite.

In acel moment se gandeste la situatia sa financiara si la imbunatatirea sa. Pentru a face acest lucru, in picioare in fata oglinzii, repeta: „Vreau sa fac o multime de bani.” Repetarea acestui gand si eforturile depuse te vor ajuta sa atingi stabilitatea materiala.

Voiosie

Probabil ca putini dintre noi se trezesc dimineata cu cuvintele: „Imi iubesc viata si totul imi convine.” Dar daca zici zilnic aceasta fraza simpla in fata unei oglinzi, in curand vei simti dragoste si o atitudine diferita fata de viata ta.

Putere

Foarte adesea, o persoana se simte lipsita de putere in raport cu problemele externe si experientele interne. Spune-ti: „Nu ma tem de nimic.” Vei simti un val de putere si vei putea sa iti depasesti temerile.

Realizare

Obiectivele trebuie realizate. Dar, uneori, nu ai nicio idee despre cum sa faci acest lucru. Nu fi suparat si nu renunta. Spune in fata oglinzii: „Imi voi atinge toate obiectivele. Nu mi-e teama de orice obstacole.” Concentreaza-te pe obiectivele tale si, in curand, acestea vor fi realizate.

Nu uita ca in picioare in fata oglinzii, nu vorbesti cu ea, ci cu tine insuti. Prin urmare, nu-ti fie teama. Fii increzator in cuvintele tale si spune sincer ceea ce doresti!