Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Zece lucruri care merita sacrificate pentru fericire

Mi sa spus de mai multe ori ca fericirea este o alegere constienta. Din nefericire, adesea ne complicam vietile atat de mult incat nu putem recunoaste fericirea, chiar daca aceasta se afla chiar in fata ochilor nostri.

Deci, cum sa stergeti ceata din ochi pentru a vedea fericirea?

In acest articol vreau sa va spun despre 10 lucruri care ar trebui sa fie sacrificate de dragul fericirii:

1. Inceteaza sa te mai ingrijorezi de ceea ce spun altii despre tine

Da, stiu, acest lucru poate parea ciudat si inutil pentru tine.

Dar, in mod constant ingrijoratoare despre ce gandesc ceilalti despre tine este doar risipirea timpului si a energiei.

Pentru a face pe toata lumea din jurul vostru sa gandeasca doar lucruri bune despre voi, este nu numai dificil si aproape imposibil, dar nici nu este necesar. Si in general – ce-ti pasa de ce gandesc ceilalti despre tine?

2. Inceteaza sa mai faci fericiti pe altii

Daca dansam pe melodia cuiva, atunci sa fie aleasa de noi. Daca veti actiona cu incredere dupa cum considerati potrivit, cu siguranta veti fi atrasi de cei care ar trebui sa va fie aproape.

3. Nu participati la raspandirea zvonurilor

Cunoasteti – cei care sunt fericiti sa va impartaseasca zvonuri proaspete si barfe, vor scorni povesti si despre voi. Crezul zvonurilor este ca si cum ai face un pariu pe un cal pe care nimeni nu l-a vazut vreodata. Acest lucru este pur si simplu naiv.

4. Incetati sa va mai ingrijorati

Energia noastra merge acolo unde gandurile noastre merg. Sa va faceti griji este inutil. Este mai bine sa cheltuiti aceasta energie pentru a preveni – si daca nu este in puterea voastra, uitati de toate acestea.

5. Indepartati sentimentele de insecuritate

Cand luam totul in serios, incepem sa credem ca toti cei din jur asteapta doar sa gresim. Destul! Fii tu insuti. Nimeni nu te priveste. In orice caz, nu atat de intentionat.

6. Nu mai pune totul la suflet

Majoritatea oamenilor sunt prea ocupati de propria lor viata pentru a privi la ceea ce faci tu. Dupa cum spunea cineva: “Lumea nu se invarte in jurul tau. Cele mai multe dintre actiunile altor persoane nu au nimic de-a face cu tine, deci nu ar trebui sa reactionezi “.

7. Nu mai traiti in trecut

Toti am avut probleme, nimeni nu este perfect, prin urmare, am facut greseli, in ciuda tuturor sfaturilor parintilor nostri, si uneori viata noastra s-a transformat intr-un iad adevarat.

Trecutul e trecut, s-a dus. Zilele bune ti-au adus fericire, zilele proaste ti-au oferit lectii, te-au facut mai puternic.

8. Nu mai cheltuiti banii pe lucruri de care nu aveti nevoie deloc incercand sa cumparati fericirea

Chiar nu ai nevoie de toate astea. Cheltuind banii pe lucruri aiurea pur si simplu ne pierdem timpul in zadar. Uneori, cu cat avem mai putin – cu atat mai bine traim.

9. Refuzati furia

Daca continuati sa va pastrati mania in sufletul vostru, mai devreme sau mai tarziu ea va face o gaura adanca pe care nu o puteti umple. Deci, scapa de ea – o data pentru totdeauna.

10. Renuntati la incercarea de a controla totul.

Controlul este doar o iluzie. De fapt, lumea in care traim nu o putem controla. Si va fi mult mai usor sa traiti daca acceptati acest lucru. Invatati sa acceptati aceste schimbari in bine si sa va ocupati rapid de cele care s-au dovedit a fi mai rele. Si cel mai important – sa inveti sa renunti la ceea ce nu iti este destinat sa ramana cu tine.