Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

8 lucruri care se intampla cand esti fortat sa te separi de un suflet pereche

Uneori in viata nu ajungem sa fim cu persoana cu care dorim. Sufletul tau pereche nu este intotdeauna cineva cu care ajungi sa-ti petreci intreaga viata si aceasta este o realitate cu care majoritatea oamenilor refuza sa se impace.

Daca ati fost vreodata intr-o relatie de suflet pereche, stiti cat de diferiti sunt de ceilalti. Relatiile cu sufletul pereche au o energie diferita de orice altceva si sunt literalmente inexplicabile. Simtiti o conexiune mult mai profunda decat orice conexiune pe care ati simtit-o inainte.

Cu toate acestea, uneori, sufletele pereche se intalnesc la momentul nepotrivit , iar cei doi sunt obligati sa mearga pe cai separate. Despartirea este dureroasa si devastatoare, dar este ceva din care sunt capabili sa iasa cei care se confrunta cu ea. Amintiti-va, daca lucrurile nu functioneaza in aceasta viata, viata urmatoare poate fi diferita.

Mai jos este o lista de lucruri care se vor intampla pentru tine daca esti fortat sa te desparti de sufletul pereche. Desi poate fi destul de greu, aminteste-ti ca totul se intampla dintr-un motiv.

8 lucruri care se intampla atunci cand tu si sufletul tau pereche sunteti obligati sa va despartiti:

1. Devii o persoana diferita in anumite privinte.

Cand trecem prin astfel de lucruri, ne schimbam in interior si in exterior. Poate fi o mica schimbare sau o mare schimbare. Unii dintre noi se transforma literalmente in oameni diferiti. Durerea acestei experiente nu lasa niciodata pe nimeni fara urmari.

2. Ideea ta despre ce este iubirea se schimba complet.

Castigi o noua perspectiva asupra iubirii si iti dai seama ca nu a fost ceea ce ai crezut  si ca nu se poate realiza din nou la acest nivel. Inveti cu adevarat mai mult decat ai crezut vreodata posibil despre inima.

3. Esti intr-o durere reala.

Durerea acestei experiente este dureroasa. Pierderea cuiva cu care ai avut o conexiune profunda este extrem de grea si te-ar putea lasa sa te simti pierdut mult timp. Nu iti face griji prea mari, inima isi va reveni la final.

4. Deveniti din nou straini.

Cand trebuie sa renunti la un suflet pereche, trebuie sa-i dai drumul complet. Nu exista asa ceva ca „putem fi doar prieteni”. Conexiunile Soulmate nu pot fi niciodata reduse la asta, este totul sau nimic.

5. Te simti ca o „fantoma” mult timp.

Daca mergi mai departe te va face sa te simtiti ca si cum ai merge doar in virtutea inertiei. Lucrurile se vor simti asa o vreme, dar pana la urma le vei trece. Vei reveni la normal in timp.

6. Vei regasi iubirea dar te vei simti diferit.

In cele din urma vei gasi pe cineva, dar nu va fi acelasi lucru. A fi cu cineva care nu este sufletul tau pereche este posibil si poate functiona bine, pur si simplu nu este o conexiune atat de profunda. Nu poate fi comparat cu ceea ce ai avut inainte cel putin energetic.

7. Te vei gandi in continuare la aceasta persoana chiar si ani mai tarziu.

Sufletul tau pereche iti va trece prin minte uneori chiar si la ani dupa despartire. Te vei gandi la el sau la ea si te va mai durea putin. S-ar putea sa te regasesti chiar plangand in cada, ascultand din cand in cand muzica trista. Acest lucru este normal si nu ar trebui sa iti fie rusine de vulnerabilitatea ta. Raul care vine odata cu incheierea lucrurilor cu un suflet pereche este unul care nu se vindeca niciodata complet.

8. Continui cu viata pentru ca trebuie.

Continui cu viata ta si, asa cum am mentionat mai sus, gasesti pe altcineva caruia sa-i daruiesti dragostea, dar esti diferit. Devii cineva care s-a adaptat sa nu se mai raneasca in acest fel. Nu este nimic in neregula in a-ti trai viata atunci cand trebuie. Uneori sa dai drumul este cea mai buna optiune.