Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

A fost facut de preotii druizi, special pentru femei – Horoscopul Celtic, vechi de 2000 de ani. Merită citit

Este vechi de mai bine de 2000 de ani si a fost creat de preotii celti (druizi). Mai este cunoscut si sub numele de zodiac arboricol si este format din 21 de zodii.

Marul, intre 23 decembrie si 1 ianuarie si intre 25 iunie si 4 iulie

Reprezentantele acestei zodii sunt persoane sentimentale si foarte sensibile. Nu sunt deloc fiinte egoiste,ci gata sa sara mereu in ajutorul celorlalti. Femeia din acest semn este extrem de atragatoare,de aceea nu va duce lipsa de pretendenti.

Viseaza la o viata de familie reusita,cu un partener fidel,care sa-i arate tot timpul afectiune. Foarte inteligente,nativele din Mar sunt inclinate catre stiintele exacte. Sunt firi deschise,care-si fac cu usurinta prieteni.

Au un farmec personal aparte. Au nevoie de parteneri puternici,cu spirit de initiativa si de aventura,fiindca nu suporta monotonia.

Bradul, intre 2 ianuarie – 11 ianuarie si intre 5 si 15 iulie

Daca te-ai nascut sub semnul Bradului,druizii spun ca esti o persoana cu o frumusete aparte,cu o privire patrunzatoare,dar uneori cam rece. Ai tendinta sa fii incapatanata si sa lupti pana-n panzele albe pentru a-si sustine ideile.

Nu-i place sa iasa in evidenta,ci isi indeplineste sarcinile in tacere. La serviciu sunt unele dintre cele mai constiincioase persoane si isi indeplinesc sarcinile la timp si foarte bine.

Nu le plac aventurile si prefera sa caute dragostea adevarata. Uneori,pot avea momente de depresie,de aceea au nevoie de o jumatate care sa le sustina.

CITESTE CONTINUAREA AICI