Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscopul Celtic pentru femei – 2

Ulmul, intre 12-24 ianuarie si intre 15 si 25 iulie

Persoane sincere,loiale si cu simt al responsabilitatii. Le place sa fie in pas cu moda si cu tot ceea ce este nou in general,fiind firi foarte curioase. Mereu cu zambetul pe buze,rar se intample sa le enerveze ceva. De la partener cer loialitate.

Daca afla ca au fost inselate,nu vor trece peste acest lucru,preferand sa puna capat relatiei. In ciuda aparentelor,sunt persoane emotive,carora le ia un pic mai mult timp pentru a se simti in largul lor in jurul persoanelor straine. Ii place sa organizeze totul,fiind o fire pragmatica. O femeie din semnul Ulmului iubeste pasional si este o mama devotata.

Chiparosul, intre 25 ianuarie-3 februarie si intre 26 iulie-4 august

Optimiste si pline de viata,chiar si cand se afla intr-un necaz. Asa sunt reprezentantele din zodia Chiparosului! Apreciaza fidelitatea si nu pun mare pret pe partea financiara.

Sunt firi vulcanice si independente. Se completeaza cu barbatii puternici si loiali si nu le place deloc singuratatea. Sunt rezistente,de aceea nu vor avea probleme de sanatate majore. Le plac calatoriile in cele mai indepartate colturi ale lumii. Sunt iubitoare de animale. Ca mame,vor fi foarte severe cu copiii lor,carora le vor da o educatie aleasa.

Plopul, intre 4 februarie-8 februarie si intre 5 august-13 august

Este o fire extrem de comunicativa,de aceea intotdeauna este inconjurata de o sumedenie de personae. Uneori,paote face alegeri gresite in materie de prieteni,de aceea poate fi dezamagita.

Nativele nascute sub semnul Plopului au darul de se baga in tot felu de incurcaturi,din care ies cu fruntea sus. Le place aventura,sunt independente si incapatinate.

Nu sunt materialiste, au un aspect fizic foarte placut,dar le cam lipseste increderea in sine. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat,de aceea sunt o companie mereu cautata si placuta.

Cedrul, intre 9 februarie-18 februarie si intre 14 si 23 august

Esti nascuta sub semnul Cedrului? Atunci inseamna ca-ti place viata luxoasa si-i place sa-i impresioneze pe ceilalti prin tot ceea ce face. Nu este o persoana rabdatoare,ci mai degraba o fire vulcanica,care poate fi usor scoasa din sarite.

Din fericire,nu poarta ranchiuna. Ii plac surprizele si are nevoie de un partener care sa o rasfete tot timpul. Este o persoana norocoasa,de aceea reuseste tot ceea ce-si propune. Uraste persoanele superficiale.

Pinul, intre 19 februarie si 28/29 februarie si 24 august-2 septembrie

Are o silueta de invidiat,este inzestrata cu o amre doza de frumusete naturala si duce o viata foarte sanatoasa. Nativele din zodia Pinului sunt foarte increzatoare in propriile forte si nu prea se bazeaza pe ajutorul altora.

Sunt impulsive si uneori dau dovada de imaturitate in deciziile pe care le iau.Rareori isi deschide cu adevarat sufletul,fiind destul de prevazatoare. Cred in dragostea adevarata si au nevoie de o persoana sensibila,care sa le inteleaga. Este energica,harnica si muncitoare.

CITESTE CONTINUAREA AICI