Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscopul druidic pentru femei

Salcia, intre 1 martie – 10 martie si intre 3-12 septembrie

Firi melancolice,dar originale: acestea sunt reprezentantele din zodia Salciei. Sunt misterioase si nu prea stii la ce sa te astepti din partea lor.

Au calitati de lider,dar sunt usor de ranit,caci uneori pun prea mult suflet in tot ceea ce fac. Are o foarte buna intutie,de aceea nu da gres in alegerea prietenilor si a partenerului de viata. De aceea,pot fi buni psihologi.

Nu-i place sa faca niciu fel de compromis si se adapteaza cu greu schimbarilor de orice fel. Nu-i place sa lucreze sub presiune,de aceea poate avea probleme cu respectarea termenelor.

Teiul, intre 11 martie – 20 martie si intre 13-22 septembrie

Sunt fiinte extrem de fermecatoare,mereu cu zambetul pe buze si, nu de putine ori, cu capul in nori. Le place sa observe totul in jurul lor si le ia destul de mult timp pana sa ia o decizie. Au tendinta sa fie pesimiste,caci mereu vad partea goala a paharului.

De aceea,au nevoie de un partener care sa le ridice moralul si sa le dea intotdeauna un sfat bun. Ca mame,au obiceiul de a fi prea protectoare. Respectul le guverneaza viata, de aceea nu le place sa intre in conflicte. Uneori,pot da dovada de o gelozie exagerata.

Stejarul, intre 21 martie – 31 martie si intre 24 septembrie si 3 octombrie

Daca te-ai nascut sub semnul Stejarului,inseamna ca esti o femeie puternica,dar care trece cu usurinta de la o stare la alta. Este una dintre cele mai originale reprezentante ale zodiacului druidic,de aceea castiga foarte usor admiratia celor din jur.

Atunci cand are o problema, o intoarce pe toate partile,pentru a gasi cea mai buna solutie. Se adapteaza usor si are o intuitie foarte buna. Si cu sanatatea sta foarte bine si are o conditie fizica de invidiat. Este o buna ascultatoare,fiind o prietena de nadejde,pe care te poti baza.

Scorusul, intre 1 si 10 aprilie si intre 4 si 13 octombrie

Nativele din acest semn sunt delicate,fermecatoare si pline de viata. Zambesc intotdeauna,nu pentru ca ar fi intotdeauna fericite,ci pentru ca stiu foarte bine sa-si mascheze supararile.

Totodata,sunt persoane care cu greu asi deschid inima in fata cuiva. Le place loialitatea,iar intr-o casnicie sunt fidele si se dedica intru totul partenerului,dar si copiilor.

Artarul, intre 11 si 20 aprilie si intre 14 si 23 octombrie

Cocheta si inteligenta,este o femeie care stie sa se faca placuta de toata lumea. Nativa din Artar are tendinta sa fie individualista si-i place sa intoarca o problema pe toate partile,ca sa ia decizia cea mai buna.

Este un pic rezervata atunci cand asi alege prietenii,iar prima impresie conteaza destul de mult. Ii place sa faca planuri si nu prea ia decizii de moment,pe care le considera paguboase. Din fericire,sta foarte bine la capitolul intuitie.

Nucul, intre 21 si 30 aprilie si intre 24 octombrie si 2 noiembrie

Timiditate,mister,contradictii:sunt cuvintele care definesc cel mai bine reprezentantele sexuflui frumos care s-au nascut sub semnul Nucului. Pot fi capricioase,egoiste si foarte incapatanate,de aceea au nevoie de un partener rabdator.

Nu le place riscul si sunt foarte posesive si geloase. Au un magnetism aparte,de aceea nu vor fi niciodata singure. Prefera sa se casatoreasca la o varsta mai matura. Nu prea au incredere in oameni si au destul de putini prieteni.

Iasomia, intre 1 si 14 mai si intre 3 si 11 noiembrie

Femeile nascute sub semnul Iasomiei sut foarte amabile, sociabile si cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

In ciuda acestor calitati,sunt firi suspicioase,fiindca le este teama sa nu fie dezamagite. Le place mult sa munceasca,de aceea se evidentiaza la serviciu si au chiar calitati de lider. In schimb,nu sunt deloc materialiste.

Nu le place sa fie constranse. Adora copiii si este o mama devotata. Ca sotie,este capricioasa si uneori cere lucruri imposibile de la partener.

CITESTE CONTINUAREA AICI