Categories: Astrologie

De ce iubim taurii

De ce sunt Taurii speciali

Perioada zodiei Taur este cuprinsă între 21 aprilie și 21 mai. Este o zodie destul de liniștită, cu excepția momentelor când este călcată pe coadă căci atunci iese la iveală unul din cele mai interesante aspecte ale cărții sale de prezentare. Îl are pe Marte (războinicul) în planul spiritualității.

1. Taurii sunt loiali și extrem de încrezători în capacitățile lor. Niciodată nu vor contesta o idee dacă nu au ei una mai bună.

2. Încăpățânarea lor este un exemplu pentru oamenii leneși. Taurii nu sunt de acord cu trândăveala, așa că o să îi vezi tot timpul făcând ceva.

3. Îi place confortul, tânjește după bunăstare materială, iar pentru asta va lupta din plin. Știe să îi facă și pe ceilalți să-și dorească mai mult de la viață.

Publicitate

4. Este, de departe, unul din cele mai realiste semne zodiacale. Întotdeauna va acționa conform realității, ținând cont de lucrurile care contează cu adevărat și nu în conformitate cu percepțiile lor sau ale celorlalți.

5. Taurul are simțul umorului chiar și atunci când se enervează. Știe să facă diferența între lucrurile serioase și glume. Are tot timpul un cuvânt de spus, dar o face în stilul caracteristic.

6. În relațiile de iubire, este destul de cicălitor, dar asta îl face atât de adorabil pe nativul Taur. Știe cum să iasă din bucluc atunci când calcă strâmb. Știe să facă de cele mai multe ori cadouri care îi lasă cu gura căscată pe partenerii de viață.

Așa sunt Taurii.

Publicitate

Recent Posts

9 Health Side Effects Of Overconsuming Sugar

1. Muscle pain Our bodies warn us about any inflammation happening on the inside. Overconsuming sugar makes our immune cells… Read More

3 luni ago

De ce ne “doare”, de fapt, sufletul

Durerea sufletului, adesea numita si durere emotionala sau suferinta psihologica, este o experienta profunda si subiectiva care poate afecta in… Read More

8 luni ago

10 lectii de viata de la un batran de 90 de ani: “Traieste fara regrete”

Aceste invataminte de la un batran intelept de 90 de ani pot sa ne inspire sa apreciem viata si sa… Read More

11 luni ago

Povestea oualor rosii. O legenda ce-ti va tulbura sufletul

Se spune ca in vremea cand Iisus era rastignit pe cruce, si suferea pentru pacatele noastre, in Cetatea Ierusalim a… Read More

1 an ago
Publicitate

Cum trecem pe langa fericirea noastra: o pilda inteleapta

Un negustor si-a trimis fiul la cel mai mare intelept pentru a afla secretul fericirii. Timp de patruzeci de zile,… Read More

1 an ago

Merita citita pana la capat! O pilda veche despre cum sa ajungi in rai

Un barbat cu un caine a mers pe un drum lung, salbatic si obositor . A mers mult timp, era… Read More

1 an ago