Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Când cineva spune că nu te mai iubește, trebuie doar să mergi mai departe.

Simti ca intreaga ta lume s-a facut bucati mici intr-un moment. Tot ce ai construit a ars la pamant. Nu mai ramane nimic decat cenusa.
Despartirea provoaca mari dureri, mai ales daca ai fost convins ca sentimentele din relatie sunt reciproce, ca veti trai mult si fericiti. Nimic nu doare atat de nemilos ca realizarea faptului ca nu esti persoana de care are nevoie cineva pe care il iubesti.

Daca el a decis sa se desparta de tine si sa iti stearga literalmente amintirile din memorie, ei bine, acesta este dreptul lui. Nu lasa despartirea sa iti dea un motiv sa te indoiesti de propria valoare.

Respecta-te. Acest respect ar trebui sa fie suficient pentru a continua sa iti traiesti propria viata. Spune tot ce vrei sa spui, dar nu incerca sa pastrezi o persoana cu orice pret. Nu incerca sa-i atragi atentia, nu te uita inapoi. Nu lasa dezamagirea sa se aseze in inima ta si sa iti distruga personalitatea. Da, esti ranit teribil, dar acesta este doar sfarsitul unui capitol din cartea vietii, al carei final este inca departe.

Nu te invinovati. Nu incerca sa te convingi ca numai tu esti de vina pentru tot. In schimb, incearca sa intelegi pe cel ce este fostul tau acum. Motivul nu este deloc in tine sau nu numai in tine.

Daca iti spune ca nu te mai iubeste, nu cauta implicatii ascunse. Ideea nu este ca nu poti fi iubit sau ca nu esti suficient de bun. Doar una dintre usile din viata ta s-a inchis. A facut loc pentru alte mii de posibilitati.

Cand un iubit spune ca nu poate fi cu tine, doare. Fii suficient de curajos ca sa-l lasi sa plece.

Iubeste-te. Iubeste-te atat de mult incat sa nu te simti jenat in fata unui om care a decis sa-si urmeze propriul drum. Inima ta este sparta. Mandria ta s-a inghesuit undeva in colt. Dar, de dragul tau, ai curaj si pune capat.

Fii puternic. Nu te lasa tentat sa incerci si de doua ori sa intri in acelasi rau. Nu lasa slabiciunea si vulnerabilitatea temporara sa preia controlul. Acum te doare prea mult sa privesti obiectiv. Da-i drumul.

Nu te agata de ceva ce nu poate fi al tau. Nu iti pierde puterea. Nu te apleca. Daca aceasta relatie era destinata sa fie, acum nu ai avea motiv sa plangi lacrimi amare in perna.

Te rog, nu lasa aceasta despartire sa distruga tot ce e mai bun in tine. Nu stii ce ti-a pregatit viata mai departe.

Scapa de tot ce iti aminteste de aceasta persoana si doare. Fii atent la tine si la viata ta. Nu iti pierde timpul si energia pretioasa cu oameni care nu mai merita acest lucru.

Nu-ti pierde viata in restaurarea relatiilor care se vor destrama. Poti plange. S-ar putea sa te intrebi cum sunt oamenii reci si insensibili. Poti sa strigi cat de mult doare. Te poti intrista. Dar accepta ca in continuare tu si partenerul tau veti lua drumuri diferite.

Elibereaza-te si continua sa iti traiesti viata. Acum doare, si nu vrei sa auzi adevarul, dar in timp vei realiza ca aceasta separare era de fapt un dar al sortii. Foarte curand vei realiza ca esti mai puternic decat ai crezut. Exista o multime de frumusete inaintea ta.

Cand iti spune ca nu esti dragostea vietii lui, doare ca iadul. Dar continua. Ai doar o singura viata. Nu o pierde.