Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Culoarea care iti aduce fericirea, in functie de zodie

Stim cu totii ca constelatia sub care s-a nascut un om are o influenta asupra personalitatii si caracterului sau. Cunoscand semnul zodiacal al unei persoane, se pot analiza avantajele si dezavantajele caracterului sau.

Este uimitor cum uneori aceste caracteristici sunt exacte.

Fiecare semn al zodiacului, in plus fata de talismane, are propriile sale culori, subliniind cele mai bune trasaturi. Si, de asemenea, aduce fericire! Daca planificati ceva important, daca doriti ca aceasta zi sa aiba succes, puneti hainele care duc la semnul zodiacal la fericire..

Multi dintre noi simt instinctiv aceste culori. Iata care sunt culorile care va aduc fericirea:

Berbec

Culoarea rosie ii avantajeaza perfect pe nativii acestei zodii. Toate nuantele de rosu. Din cele mai vechi timpuri, aceasta culoare este asociata cu activitatea, energia, curajul si taria.

Taur

Culoarea recomandata pentru voi – albastru, care aduce pace si incredere. Mai puteti purta si o culoare roz linistita: fiind un amestec de rosu si alb, indica si o dorinta de confort.

Gemeni

Cea mai buna culoare pentru Gemeni este galbenul, deoarece este energica, stralucitoare si simbolizeaza miscarea.

Aceasta culoare stimuleaza fortele si activitatea creativa. Mai pot purta si culoarea verde, consolideaza sanatatea, stima de sine si perseverenta.

Rac

Culorile principale ale racilor sunt argintiu si gri. Ele sunt asociate cu linistea si luna, calmeaza emotiile schimbatoare. Mai pot purta si culoarea orange, este o culoare optimista pentru a ridica spiritul.

Leu

Culoarea aurie evoca un sentiment de prosperitate si frumusete si, de asemenea, caracterizeaza generozitatea consistenta a Leilor. Pentru a stabiliza emotiile expresive, albul se va potrivi, iar portocaliul cu siguranta va activa spiritele.

Fecioara

Verde si maro. Culoarea bruna nobila este cea mai potrivita pentru scesti nativi, deoarece este asociata cu gandirea rationala, precum si cu pamantul si cu darurile sale. B=Verdele stimuleaza mintea si este intotdeauna un semn al prosperitatii.

Balanta

Balantele prefera culorile pastelate, in principal albastru, verde si culoarea aqua. Albastru pentru reprezentantii acestui semn este culoarea principala care ajuta la gasirea echilibrului si a armoniei cu sine.

Scorpion

Natura controversata a scorpionilor este o potrivire perfecta pentru culoarea purpurie si toate nuantele intunecate de rosu. Ele sunt asociate cu puterea si misterul celor nascuti in aceasta perioada. Negru este, de asemenea, perfect pentru scorpioni.

Sagetator

Reprezentantii acestui semn ar trebui sa faca o alegere in favoarea nuantelor profunde de violet, asociate cu manifestarea ambitiei, puterii si luxului.

Este un amestec de albastru si rosu, care combina doua culori opuse in acelasi mod in care contrariile sunt combinate in caracterul Sagetatorului.

Capricorn

Caracterul stabil al Capricornilor se potriveste cu maro, deoarece personifica durabilitatea si stabilitatea.

Reprezentantii acestui semn al zodiacului sunt, in principiu, potriviti culorilor intunecate, deoarece sunt asociate cu o constrangere, foarte caracteristica calitatii Capricornului.

Varsator

Se prefera nuante slabe, in principal albastru si verde. Calitatea principala a Varsatorului este dorinta de cunoastere. Aceste tonuri ajuta perfect la gandire. O alta culoare pentru reprezentantii acestui semn este argintiul.

Pesti

Culoarea liliacului si nuantele purpurii sunt cele mai potrivite pentru aceasta zodie. Ele sunt adesea asociate cu schimbari si distorsiuni, personificand capacitatea Pestilor de a patrunde sentimentele si emotiile celorlalti, abilitatile lor extrasenzoriale.